Zo kom jij ook over jouw rijangst heen!

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat ik rijangst kreeg. Dit gebeurde nadat ik een zwaar ongeluk kreeg wat niet mijn schuld was. Daardoor ben ik vanaf toen een hele periode lang niet meer gaan rijden, maar daar wilde ik nu toch wel graag vanaf. Om die reden ben ik toen eens met mijn man hierover gaan praten. Hij is toen voor mij op internet gaan zoeken en is zo uitgekomen bij rijschoolwildenberg.nl. Hierover las hij hele goede verhalen en een tijdje later stelde hij voor dat ik weer eens lessen zou gaan nemen. In het begin moest ik hier eigenlijk niets van weten, want ik vond het nog steeds doodeng om de weg op te gaan en vermeed dat dan ook het liefste.

Inmiddels heb ik er alweer 5 lessen op zitten en het bevalt mij veel beter dan ik van tevoren had verwacht. Ik begin het vertrouwen in autorijden langzaam weer terug te krijgen en daar ben ik ontzettend blij om. Over een tijdje durf ik vast en zeker weer alleen de weg op. Dit alles heb ik te danken aan de fijne lessen die rijschoolwildenberg.nl mij elke keer weer geeft!