Snel je rijbewijs in handen met een spoedcursus rijbewijs

Krijg je jouw eerste eigen wagen? Maak je binnenkort de overstap naar het hoger onderwijs? Verander je van baan? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke momenten. Al beschik je dan best over een rijbewijs om telkens op tijd op jouw bestemming te geraken.

Nog geen rijbewijs in handen? Volg dan een spoedcursus bij autorijschool Kooiman en behaal binnenkort jouw rijbewijs. Alle theorie wordt in de praktijk toegepast. Ook de techniek komt hierbij uitgebreid aan bod.

Behaal je rijbewijs in slechts 3 weken

Bij rijschool Kooiman kun je in 3 weken jouw rijbewijs halen. De termijn van 3 weken is enerzijds kort en krachtig. Op deze beperkte tijd is de druk namelijk intens en hoog genoeg om zo goed mogelijk te presteren op het rij-examen. Anderzijds is deze termijn lang genoeg om wat je geleerd hebt tussendoor te laten bezinken. Dit is namelijk de meest doeltreffende manier om nieuwe zaken aan te leren.

Heb je al een theoretisch rijbewijs? Beschik je al over enige rij-ervaring? Op de website van Rijschool Kooiman vind je meer informatie over het aantal uren rijles dat je zou kunnen gebruiken. Voor specifieke vragen of extra informatie kan er altijd, geheel vrijblijvend, contact worden opgenomen met rijschool Kooiman.