Glasvezelbehang voor de optimale muur

Vorig jaar ben ik in mijn nieuwe woning getrokken. Alle kamers waren afgewerkt, alleen de traphal moest nog worden aangepakt. Ik bleef maar uitstellen omdat de muren niet echt perfect recht waren. Zou het behangen worden? Of zou ik liever verven? Een vriend raadde me aan om voor glasvezelbehang te kiezen. Dit leek mij eerst een heel gedoe, maar hij heeft me toch weten te overhalen. Ik heb glasvezelbehang met een vrij glad oppervlak gekozen en heb het één laagje verf gegeven. Ik moet toegeven: het resultaat mag er wezen. Je ziet geen enkele oneffenheid in de muur!

Bovendien is glasvezelbehang makkelijk aan te brengen. Je hoeft het niet op voorhand in te strijken met lijm, zoals je wel moet doen bij gewoon behang. Je kunt eenvoudig de muur insmeren met lijm en het glasvezelbehang er goed tegenaan drukken. Deze manier van aanbrengen was wel heel praktisch, zeker in de schuine gedeeltes onder en boven de trap. Door de breedte van de rollen ging deze karwei veel sneller dan met gewoon behang.

Het glasvezelbehang zit zo stevig tegen mijn muur aan, dat ik het in de eerstkomende decennia niet meer zal hoeven te verwijderen. Als ik een andere look wens, geef ik het gewoon een nieuw laagje verf. Het is een echte aanrader! Lees meer informatie op www.GlasvezelBehang.nu