De voordelen van wonen in Duitsland

Sinds een jaar wonen mijn man en ik in Duitsland. Hiervoor hebben wij altijd al dicht bij de grens gewoond, maar het ging dan altijd om de Nederlandse kant. Een goede vriend van ons besloot op een gegeven moment om de grens over te gaan en dat beviel hem ongelofelijk goed. Toen hebben wij ook besloten om maar eens een makelaar in de arm te nemen. Wij kozen voor hollandimmocenter.com, omdat wij hierover al vaker goede verhalen gehoord hadden.

Ons nieuwe stulpje

Na ongeveer twee maanden hadden wij met behulp van hollandimmocenter.com al vele huizen bekeken. Er zaten veel mooie exemplaren tussen en kiezen begon steeds moeilijker te worden. Op een dag zagen wij ons droomhuis en toen hebben wij natuurlijk ook meteen een bod geplaatst. Inmiddels ben ik hier ook al helemaal gewend en zou ik niet meer anders willen. Het is hier altijd heerlijk rustig en onze tuin is dan ook een oase van kalmte. Verder zijn heel veel zaken ook een stuk goedkoper, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Vooral op de dagelijkse boodschappen en cosmetica bespaar ik een hoop geld. Regelmatig wordt mij dan ook gevraagd om dingen mee te nemen voor Nederlandse vrienden.